Тривають спільні рейди

Працівники Північно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства продовжують здійснювати спільні рейди з охорони державного мисливського фонду за участі представників екоінспекції, поліції та державної лісової охорони філій Поліського лісового офісу ДП «Ліси України».

Так упродовж минулого тижня відбулися перевірки дотримання природоохоронного законодавства в мисливських угіддях філії «Колківське ЛГ» ДП «Ліси України», які знаходяться на території Куликовичівської сільської ради, у розливах річки Стир, у лісових масивах Куликовецького та Тельчівського лісництв.
Проведені спільні рейди у мисливських угіддях філії «Городоцьке лісове господарства», зокрема на озерах Засвинське, Хідче, Градівські стави та у лісових масивах Троянівського лісництва та Борове.
Також спеціалісти міжрегіонального управління спільного з єгерською службою філії «Ківерцівське лісове господарство» перевірили водно-болотних угіддях мисливського резерву Луцького району, які знаходяться на території Рожищанської ОТГ (заплави річки Стир, річки Конопельки – права притока Стиру).
Спільний рейд з правоохорнцями та працівниками державної лісоовї охорони з охорони державного мисливського фонду та мисливського резерву (запасу) відбувся на території Березнівської і Соснівської територіальних громад Рівненського району Рівненської області, а саме лісових, польових та водно-болотних угідь.

Під час проведення цих перевірок порушень в галузі мисливського господарства не виявлено.

✅Тим часом, фахівці міжрегіонального управління відзначають велику кількість птахів на водоймах, які ввечері та вранці здійснюють свої перельоти.