Повідомлення про проведення другої та третьої лісовпорядної наради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2023 року № 112 «Про затвердження Порядку здійснення лісовпорядкування», відповідно до пункту 22, Північно – Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства повідомляє про проведення другої лісовпорядної наради з розгляду основних положень організації і розвитку лісового господарства 30.05.2023 року  в режимі Google meet – конференції  по ТзОВ «Прогрес», розташованого за адресою: Волинська область, Володимир – Волинський  район, с. Білин.

Також додатково повідомляємо про проведення третьої лісовпорядної наради з розгляду матеріалів лісовпорядкування, які проектують планову діяльність, яка протребує оцінки впливу на довкілля по філії «Любешівське лісомисливське господарство» ДП «Ліси України» розташованого за адресою: Волинська область, Камінь – Каширський район, смт. Любешів, вул.Незалежності, 88 –  30.05.2023 року в режимі Google meet – конференції .

Зацікавлені сторони можуть направляти для розгляду зауваження та пропозиції на протязі 10 днів з моменту оприлюднення даного повідомлення, за адресами: 

ТзОВ «Прогрес»

Поштова адреса: 44713,  Волинська область, Володимир – Волинський  район,  с. Білин.

Електронна адреса: progresroman@ukr.net  .

Філія «Любешівське лісомисливське господарство» ДП «Ліси України»

Поштова адреса: 44201,  Волинська область, Камінь – Каширський  район,  смт. Любешів, вул. Незалежності, 88.

Електронна адреса: dplmg1@gmail.com