Рейди тривають

Фахівці Північно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства продовжують проводити спільні рейди з працівниками державної лісової охорони філій Поліського лісового офісу ДП «Ліси України» у Волинській та Рівненській областях.

23 травня відбулися рейди з перевірки дотримання природоохоронного законодавства в мисливських угіддях філії «Маневицьке ЛГ», а саме на озері «Лісівське», у лісових масивах Куклинського лісництва, на Лісівських ставах Чортирийського лісництва, на польових угіддя філії, які знаходяться на території Маневицької ОТГ Саростинського округу Великоведмежанської сільської ради та у лісових масивах Галузійського та Маневицького лісництв. Під час перевірки фактів браконьєрства не зафіксовано.

Звертаємо увагу, що нині в мисливських угідь триває найбільш важливий період ( з квітня до середини червня) – відтворення популяції різних видів. Це дуже відповідальний час, адже він визначає подальше збереження та поширення тварин та птахів, які живуть на певних територіях.