Робоча зустріч в управлінні

Начальник Північно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Володимир Панчук провів робочу зустріч з начальником відділу з безпеки праці Північного регіону Управління інспекційної діяльності в Рівненській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Олександром Іващуком.

На зустрічі йшлося про структурні зміни, які відбулися в управліннях після реформування, обговорювалися шляхи подальшої взаємодії та співпраці. Володимир Панчук поінформував про зміни, які відбулися в лісовому господарстві загалом, а також про те, що Північно-Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства здійснює повноваження Держлісагентства у сфері лісового та мисливського господарства на території Рівненської та Волинської областей.

Олександр Іващук розповів, що нині його управління здійснює інформаційні візити з відвідуванням робочих місць суб’єктів господарювання з метою інформування щодо безпечного проведення робіт, експлуатації машин і механізмів. За результатом зустрічі, її учасники домовилися про проведення спільного навчального тренінгу щодо дотримання норм безпеки праці під час проведення особливо небезпечних роботі у лісовому господарстві.