Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

До уваги громадськості оприлюднюється Обласна програма розвитку
лісового господарства в адміністративних межах Волинської області на 2023 – 2027 роки, в тому чисті звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Відповідно до п.4 ст.12 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку»
громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документа державного планування розпочато з дня його оприлюднення на офіційному сайті Північно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства: https://nw.forest.gov.ua/ – 20 червня 2023 року та триватиме до 20 липня 2023 року.

Способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу СЕО та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та заяви про визначення обсягу СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду
замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Зауваження та пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку приймаються в протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення за адресою:
33028, м. Рівне, вул. Героїв поліції, 26
E-mail: info@nw.forest.gov.ua