У весняних клопотах – і лісівники, і громадськість

Працівники ДП «Ратнівське ЛМГ» традиційно організовують спільні виїзди з громадськістю на посадку молодого лісу. Вчора на початку робочого дня до весняних клопотів лісівників долучилися колективи районної державної адміністрації та районної ради. Посадка відбувалася на території Жиричівського лісництва. Спочатку директор Ратнівського ЛМГ Микола Мельник  і лісничий Жиричівського лісництва Василь Дуда провели короткий інструктаж, зокрема, щодо використання меча Колесова та як правильно за допомогою нього садити лісові культури. А згодом усі разом посадили культури сосни звичайної на площі 1,5 га.

Ділячись враженнями, голова райради Ратнівського району Микола Макарук та радник голови облдержадміністрації Андрій Харлампович зауважили, що настрій у їх та їхніх колег, порівнюючи працю на свіжому повітрі з будніми за робочими столами в кабінетах, суттєво відрізняється. За словами керівників району, відповідальність за відновлення і захист лісів потрібно розділяти і між громадськістю. «Варто досягнути того, щоб кожен мешканець району відчув на собі відповідальність берегти і плекати навколишню природу».

Директор ДП “Ратнівське ЛМГ” Микола Мельник подякував працівникам білого дому за допомогу, а вони, в свою чергу, за спільну і корисну роботу.

Прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

спільна ратне ратне5 ратне6 ратне4 ратне3

ратне7

ратне 2 ратне1 ратне