У ДП «Любешівагроліс» підсумували зроблене, намітили нове

Відбулася нарада ДП «Любешівагроліс» про підсумки фінансово-господарської діяльності за минулий рік і та завдання на 2015 рік.

Обсяг реалізації продукції за 2014 рік склав 11 млн. 952 тис. грн. (111,1% від запланованого завдання), близько 5 млн. грн. – від реалізації за кордон. Усі лісництва доведені завдання виконали. На нараді озвучили показники щодо вирощування саджанців декоративних садових культур, відтворення лісу, догляду за лісовими культурами, охорони лісів від пожеж, самовільних рубок. Окремо зазначили, як проходив процес заготівлі та переробки лісо сировини, скільки торік видали дозволів на заготівлю лісових ресурсів, як відбувається процес заготівлі і реалізації консервації. А також про сплачені податки: 1 млн.654 тис. грн. – до зведеного бюджету, з них 630,2 тис. грн. —  до місцевого, 1 млн. 282 тис. грн. – єдиного соціального внеску (до Пенсійного фонду).

Наголосили на нововведеннях та позитивних змінах. Зокрема зріс середній рівень заробітної плати,  нещодавно повернули назад на підприємство майже 70 чол., ремонтують лісові дороги, діє служба з охорони праці. Запущена друга лінія із заготівлі євро піддонів, що дає змогу збільшити обсяги переробки сировини на місці.

Назвали питання, які потребують вирішення, — ремонт і благоустрій рекреаційних пунктів, благоустрій теплиць для вирощування декоративного посадкового матеріалу, стовідсотковий електронний облік деревини, зменшення збитків на рубках догляду та ін.

Директор держлісгоспу Віктор Симонович подякував колективу за працю, патріотизм під час заготівлі паливними дровами сімей учасників АТО, за зібрані на протеби військових кошти, іншу допомогу. Проаналізували роботу лісгоспу голова райради Петро Нагорний, заступник голови РДА Сергій Фесик і начальник відділу лісового господарства ВОУЛМГ  Борис Бабеляс. Подякувавши в свою чергу керівнику і всьому колективу, вони внесли певні зауваження й пропозиції, побажання очікуваних результатів у цьому році, а також миру в країні.

Прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. На фото: директор ДП “Любешівагроліс” Віктор Симонович, працівники консервного цеху.

соки 7 тушонки9 тушонкидд