Петро Ткачук: «Маємо втримати макро-економічні показники, зберегти соціальні стандарти!»

Директор Шацьк 002Відбулася звітна нарада у ДП «Шацьке УДЛГ». З доповіддю про підсумки роботи у 2014 році на ній виступив директор Петро Ткачук. Він проаналізував основні показники виробничо-господарської діяльності підприємства, нагородив передовиків виробництва грамотами та преміями.
– Хоч у новий рік ми входимо з добрими результатами, але реалії сьогоднішнього дня вимагають від усіх нас максимальної віддачі, злагодженої і конструктивної роботи, – підсумував Петро Петрович. – Маємо задіяти всі наявні резерви, мобілізувати максимум зусиль, щоб втримати не тільки макро-економічні показники і зберегти соціальні стандарти, а й бути опорою держави, її надійним тилом, мати чим підтримати наших воїнів на Сході України.
Про фінанси та макро-економічні показники йшлося у виступі головного бухгалтера лісопідприємства Тетяни Саковець. Головний лісничий Андрій Самолюк, аналізуючи стан справ у лісовому секторі, зокрема виконання плану з посадки та догляду лісу, наголосив на завданнях із заліснення, охорони та збереження лісу на цей рік.
Ярослав Кропивник,
інженер охорони і захисту лісу
прес-служба ДП «Шацьке УДЛГ».