Дитячий відпочинок: Цікава пізнавальна програма від лісівників

На території Ратнівського району, в селі Гірники, біля озера «Радожич», у лісі розмістилося наметове містечко дитячого табору «Мрія». Табір організовується на громадських благодійних засадах. Їдуть туди діти, батьки котрих не можуть взяти соціальні путівки, зокрема діти сироти,  з малозабезпечених сімей. Сюди, з метою відпочинку, знайти нових друзів та відчути гарних літніх вражень, з’їхалось близько сотні таких дітей з різних куточків Волинської області. У дітей – дуже насичена програма, яка складалась з різноманітних конкурсів, змагань та спортивних естафет.
До цієї програми долучились і лісівники ДП «СЛАП «Ратнеагроліс». Вони  організували для дітей цікаві конкурси, розповіли цікаві факти про ліс.

З початку дітей ознайомили з правилами поведінки в лісі. Наочно показали які засоби захисту використовують лісівники, виконуючи роботи з підвищеною небезпекою  тощо.

Також лісівники розказали діткам про бджіл, як організовані їхні домівки, як за ними потрібно доглядати і, звісно, яку користь людям приносять ці маленькі комахи-трудівниці. 

Насамкінець програми працівники лісгоспу пригостили дітей лісовим чаєм, медом, морозивом та цукерками.

Прес-служба ДП “Ратнеагроліс”