Колектив ДП “Камінь-Каширське ЛГ” організував для дітей своїх працівників новорічне свято

Щороку з нагоди Новорічно-Різдвяних свят адміністрація державного підприємства “Камінь-Каширське лісове господарство” у приміщенні районного Будинку культури організовує дитячі ранки для діток працівників колективу. Не винятком став і нинішній рік.

З ініціативи керівництва лісгоспу для маленьких винуватців свята працівники Будинку культури підготували гарне святкове музичне дійство за участю Діда Мороза, Снігуроньки та інших відомих казкових персонажів.

Дітки водили хороводи, співали пісень, розповідали віршики, грали в різноманітні цікаві ігри, і, звісно, отримували новорічні подарунки у вигляді солодощів та іграшок.

Позитивний настрій від новорічної казки отримала не лише дітвора, а й дорослі, які прийшли на свято. 

До речі, у такому ж позитивному дусі варто кілька слів згадати й про навколишню територію лісгоспу, яка є справжньою окрасою міста. На ній проведено добротний ремонт, зі смаком озеленено… А нині, у Новорічно-Різдвяні дні, приємно вабить око перехожих святково прикрашена ялинка, що росте поруч з адміністративним корпусом. Частину прикрас, нагадаємо, учні шкільних лісництв виготовили власними руками.

Прес-служба Волинського ОУЛМГ